Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

3ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στη Μακρακώμη

Το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019, σε μια κατάμεστη πλατεία στην Μακρακώμη, πραγματοποιήθηκε το 3ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Ήταν μια πρωτοβουλία του πολιτιστικού εξωραϊστικού συλλόγου Μακρακώμης σε συνδιοργάνωση με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Μακρακώμης.

Συμμετείχαν οι σύλλογοι: Σύλλογος Γυναικών Μακρακώμης «Σποράδες», Όμιλος Χορού και Πολιτισμού Λαμίας «Χορόπολις», Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας, Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Λαμίας «Χορονός», Πολιτιστικός Σύλλογος «Καλλίχορος» και μαζί τους το Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας.

Το Λ.Ε.Λαμίας παρουσίασε χορούς από τη περιοχή της Θεσσαλίας με φορεσιές Καραγκούνας, Υπάτης Νεοχωρίου, Δίβρης και Φουστανέλα.

Τα χορευτικά συνόδευσαν με την ορχήστρα τους η Μαρίνα Μανωλάκου και ο Θοδωρής Γεωργόπουλος.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε όλους τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και την υπέροχη φιλοξενία τους, καθώς και όλους τους συγχορευτές μας για την άψογη συνεργασία αλλά κυρίως για την όμορφη χορευτική βραδιά που περάσαμε μαζί.