Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

IMG 3820

Με την τιμητική παρουσία της A.E. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου άνοιξε το Σάββατο 25 Αυγούστου, η αυλαία για τα «Θερμοπύλεια 2018».

Η επίσημη έναρξη των «Θερμοπυλείων 2018» έγινε με ένα ξεχωριστό τρόπο, με αγώνες επίδειξης Τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκαν στο Μνημείο του Λεωνίδα, λίγα μέτρα δίπλα από το ιστορικό πεδίο της Μάχης των Θερμοπυλών, σε συνδιοργάνωση με το  Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), που εντυπωσίασαν τους θεατές αλλά και τους αθλητές, πολλοί εκ των οποίων είναι ολυμπιονίκες και κάτοχοι παγκοσμίων τίτλων, μεταξύ αυτών και ο συμπολίτης μας Ρωμαίος Ρουμελιώτης.

Μετά τη λήξη των αγώνων, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη, του πρώην Υπουργού κ. Αθανάσιου Γιαννόπουλου, και η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Στη συνέχεια, έγιναν οι απονομές των μεταλλίων στους νικητές, με τις κοπέλες από το Λύκειο των Ελληνίδων Λαμίας , να δίνουν ξεχωριστό ύφος και χρώμα με τις υπέροχες φορεσιές τους από την πλούσια Ιματιοθήκη του πολλές εκ των οποίων είναι αυθεντικές.