Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

DSC 0173

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα Μέλη του Λυκείου Ελληνίδων την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο του Αγίου Λουκά.

Στην κοπή παραβρέθηκαν Μέλη και φίλοι του Λυκείου που είχαν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμα εδέσματα και να απολαύσουν μουσική απο το Χρυσόστομο Μαλάτο με την κιθάρα του.

Ξεχωριστή νότα έδωσαν τα ποτά μας με κυρίαρχο το Gluwein, ένα γερμανικό κρασί που προσφέρθηκε ζεστό μαζί με τη βασιλόπιτα.

Η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κα Κανακίδου ευχαρίστησε τα μέλη και ευχήθηκε Καλή Χρονιά .

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε για αυτό: ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Καραΐσκος, η Αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη, ο Δημοτικός σύμβουλο Δ. Κυρίτσης, ο Ταξίαρχος Διοικητής ΚΕΥΠ Β. Μπέλλος, η κα Ε. Μακρή και ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί.

Ιδιαίτερη τιμή για μας ήταν η παρουσία των παιδιών της κας Ασπασίας Δασκαλοπούλου που πάντα συνδράμουν στις εκδηλώσεις μας.

Τα φλουριά αντιστοιχούσαν σε ένα παραδοσιακό κόσμημα προσφορά του Λυκείου Ελληνίδων και ένα γούρι του 2019 προσφορά από το κοσμηματοπωλείο της Ελένης Κροντηρά.

Καλή χρονιά σε όλους μας!!!